Български
Коли по наем Ивиго във Фейсбук Коли по наем Ивиго в Twitter Коли по наем Ивиго в Google plus Коли по наем Ивиго в Pinterest
:
:

Общи условия за наемане на автомобил

В цената са включени !

-Неограничен пробег.

-Застраховка  „ Гражданска отговорност“.

-24 часова пътна помощ за територията на BG.

-Пътна такса – винетка за територията на BG.

-CDW застраховка – освобождаване от отговорност при щета до размера на депозита за съответния клас автомобил. Не важи при нанесени щети по гуми, джанти, шаси и интериор. Не важи при употреба на алкохол, наркотици и други упойващи вещества, както и при не спазване на ЗДП.

-VTW застраховка – освобождаване от отговорност при кражба до размера на депозита за съответния клас автомобил. Важи при предоставяне на документ за кражбата от Полицията и при задължително връщане на документите и ключовете на автомобила.

-ДДС 20%.

 

Изисквания към наемателя:

Наемателят е длъжен да представи валидни свидетелство за управление на МПС от минимум 3год. и син талон, документи за самоличност (лична карта, паспорт, кредитна карта).  Минималната възраст на наемателя – 23 години. Наематели под 23 год. заплащат  такса  „ Млад шофьор“ в размер 5 €/ден и двоен депозит.

 

Период на наема:

Минимален наемен период 24 часа. При връщане на автомобила след изтичане на договора без предупреждение, клиента се таксува както следва: до 1 час – безплатно; 1 ÷ 4 часа - половин наем  на ден; над 4 часа – цял наем.

 

Начин на плащане и депозит:

Плащането може да се извърши в брой, банков превод или кредитна карта VISA, MASTERCARD, MAESTRO и BORICA. При наемането на автомобила, Наемателят е длъжен да остави депозит в брой или с кредитна карта издадена на негово име. Депозита е в размер от 200 ÷ 500 € в зависимост от класа автомобил. Целият депозит или част от него може да бъде задържан в случай на щети по ходовата част на автомобила, щети по гуми, аудиооборудване, замърсен и изгорен интериор.

 

Гориво:

Автомобилът се предоставя с пълен резервоар. При връщане на автомобила с непълен резервоар клиентът заплаща липсващото гориво на цена 1,5 €/литър и такса в размер на 10 €.

 

Доставка и връщане на автомобил:

От нашия офис или на посочен от клиента адрес в София , включително и летище София.

-понеделник ÷ петък от 07,30 ÷ 19,30 и за наемен период по голям от 3 дни – безплатно .

-национални празници,  уикенд, понеделник – петък от 19,30 ÷ 07,30 – прилага се такса 15 €, която е включена в цената за наем на автомобил.

 

Еднопосочни наеми:

След предварителна заявка е възможна доставка и връщане на автомобил от всяка точка на България. Моля, свържете се нас за повече информация!

 

Допълнителен шофьор:

Само вписани в договора за наем лица могат да управляват наетия автомобил. В случай, че допълнителен шофьор ще управлява нетия автомобил, наемателят трябва да уведоми в офиса на фирмата при започвана на наемния период. Прилага се такса от 2 €/ден, но не повече от 30 € за целия период.

 

Допълнително обурудване:

-Детско столче – безплатно.

-3G WiFi рутер – прилага се такса на ден.

-Навигациона система– прилага се такса на ден.

-(Ски) Багажник– прилага се такса на ден.

-Вериги за сняг– прилага се такса на ден.

-Велосипед– прилага се такса на ден.

 

Технически проблеми и пътни произшествия:

В случай на каквито и да е технически проблеми или пътни произшествия, клиента трябва да докладва незабавно на телефоните за контакт, вписани в договора за наем. В случай на пътно произшествие, клиента трябва да се обади в полицията и да вземе издаден от органите протокол. В случай на изгубени документи или ключове на автомобила, наемателят дължи глоба в размер на 100 € поотделно.

Застраховката на автомобила не покрива :

-щети по ходовата част на автомобила, гумите, картера, шумозаглушителната уредба, освен причинените щети в следствие на ПТП.

-управление на наетия автомобил от лице, което не е вписано в договора за наем или неправоспособно лице.

-използване на автомобила за състезателни цели.

-управление на наетия автомобил от клиента в нетрезво състояние или под влияние на наркотични или силно упойващи вещества.

-ако клиентът не представи протокол от органите на реда за настъпило ПТП и/или за извършена кражба по или на автомобила.

-автомобила бъде откраднат заедно с регистрациония талон и/или ключовете.

 

Трансфери Коли Ван
София-Летище € 25 € 40
Летище-София € 25 € 40
София Варна € 180 € 210
София Бургас € 165 € 195
София Пловдив € 90 € 110
София Банско € 100 € 120
София Боровец € 60 € 75
София Пампорово € 135 € 150

Автокъща Ивиго

 

Този сайт използва „бисквитки“ за персонализиране и за анализ на траифка. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“

Съгласявам се

Коли под наем | Ивиго Рент А Кар | Rent a car - www.ivigo.bg © 2015. Всички права запазени!